fbpx

Sunt nenumărate metode și diete pentru a avea o siluetă de invidiat. Însă sănătatea și echilibrul nutrițional nu trebuie neglijate atunci când urmezi o dietă. Pentru a avea corpul la care ai visat dintotdeauna, noi îți recomandăm o rețetă concentrată pe echilibru, unde dieta, activitatea fizică și masajul se îmbină perfect. Da, masajul te ajută nu doar să slăbești sănătos, ci și să te menții într-o formă de invidiat și chiar să scapi de celulita inestetică.

Masajul are rolul de a reda suplețea și fermitatea pielii. Însă acesta este eficient doar alături de un stil de viață sănătos ce include mese echilibrate și nutritive, mișcare și chiar sport. Mai mult, masajul se recomandă și în cadrul curelor de detoxifiere. Acesta ajută la drenarea toxinelor din organism și îmbunătățirea circulației sangvine. Cele mai folosite tipuri de masaj în curele de slăbire sunt masajul cu ventuze și masajul anticelulitic pentru a stimula metabolismul și pentru a accelera arderea grăsimilor.

Terapia prin masaj te ajută să te relaxezi după efortul fizic și să elimini tensiunea acumulată de-a lungul săptămânii. De cele mai multe ori masajul continuă chiar și după încheierea curei de slăbire. Acesta te ajută să te menții în formă și să te bucuri cât mai mult de rezultate. Masajul pentru menținere este adesea recomandat. Astfel, previi apariția celulitei și menții fermitatea pielii.

Chiar dacă nu te-ai fi gândit până acum, masajul contribuie și la dezvoltarea musculaturii. Terapia prin masaj ajută la regenerarea mușchilor, în special după efort fizic intens. Masajul îți va modela frumos corpul și va evidenția rezultatele sportului și ale dietei. Te va relaxa și va contribui la oxigenarea corectă a mușchilor și la schimbul de nutrienți din organism.

Se spune că poți slăbi frumos și sănătos cu ajutorul masajului. Poți apela și tu la această procedură și rezultatele nu vor întârzia să apară. Indiferent de tipul de masaj de care ai nevoie – anticelulitic, cu ventuze sau de relaxare – beneficiile sunt nenumărate și rezultatele vor fi vizibile de la primele ședințe.

Select language