fbpx

CE ÎNSEAMNĂ MASAJ CU BEŢE DE BAMBUS?
Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia.

Beţele de bambus folosite în masaj reprezintă practic porţiuni din tulpina plantei, tăiate şi şlefuite astfel încât să fie netede şi potrivite pentru efectuarea terapiei.

Bambusul se utilizează de mii de ani în procedurile de relaxare şi în cele terapeutice, în structura acestuia regăsindu-se o substanţă – silica (aceeaşi cu cea din corpul uman) – bogată în minerale, calciu şi magneziu, care susţine frumuseţea şi aspectul suplu, ferm şi tonifiat al pielii.

Rulate pe zonele care necesită remodelare – picioare, coapse, fese, abdomen, talie etc, beţele de bambus favorizează un drenaj limfatic instrumental superior tuturor celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumuseţare sau spa-uri, eliminând atât toxinele din organism, cât şi surplusul de apă responsabil cu volumul mărit al membrelor şi cu aspectul denivelat al pielii.

DE CE BEŢE DE BAMBUS?
Beţele de bambus reprezintă cele mai indicate instrumente pentru dizlocarea celulelor adipoase şi pentru reducerea stratului de grăsime. Cu ajutorul lor, terapeuţii pot pătrunde mai adânc în ţesutul adipos, diminuându-i volumul şi reconturând astfel silueta în timp record. Nicio altă metodă de remodelare corporală non-invazivă nu se poate mândri cu asemenea rezultate.

Înainte de începerea masajului, pe întreg corpul se aplică ulei natural de cocos, atât pentru a facilita mişcările de rulare/rotire a beţelor de bambus, cât şi pentru a favoriza procesul de detoxifiere. Uleiul de cocos este preferat oricărei creme anticelulitice, doarece este cel mai eficient remediu natural de combatere a celulitei şi hidratare intensă a pielii, având o extraordinară putere lipoactivă (topire a grăsimilor) şi regenerantă (susţine elasticitatea pielii şi îi întăreşte bariera protectoare). În plus este 100% sigur pentru piele, nu produce reacţii alergice şi nu conţine aditivi sintetici.


    Select language