fbpx

După o zi grea, relaxarea este esențială, iar masajul este cel mai eficient în acest caz. Acesta stimulează eliberarea hormonilor fericirii și îți conferă o senzație de relaxare la nivel fizic și spiritual. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care ți le poate aduce masajul de relaxare. La nivel mental, masajul de relaxare induce starea de bine deoarece reduce nivelul de cortizon care provoacă stres în timp ce crește nivelul celulelor care îmbunătățesc dispoziția. Fizic, masajul de relaxare îmbunătățește circulația sângelui și ajută la eliminarea toxinelor. Efectele sale benefice încep să fie resimțite chiar după prima ședință de masaj. Practicat constant, masajul de relaxare îți va îmbunătăți viața și îți va conferi echilibrul de care ai nevoie zi de zi.

Masajul este principala metodă de relaxare prin care atât corpul, cât și mintea beneficiază de o senzație instanță de wellbeing. Terapeuții de la Samomed prin experieța în domeniu și răbdare iți oferă relaxarea în adevăratul sens al cuvântului. În cadrul departamentului de masaj de relaxare vei avea parte de o experiență cu adevărat unică. Tehnica de masaj variază în funcție de preferințele fiecăruia și se împarte în diverse segmente precum:
Masaj de relaxare corporal
Masaj terapeutic
Masajul cervical
Masajul capilar
Masajul facial
Masajul sportiv
Masajul de drenaj limfatic
Masajul anticelulitic
Masajul cu ventuze
Masajul cu bețe de bambus

Fiecare dintre aceste tipuri de masaj presupune utilizare tehnicilor specifice de masaj, precum și anumite uleiuri și loțiuni care să ajute la relaxare întregului corp. Masajul de relaxare este recomandat atât femeilor cât și bărbaților, chiar și copiilor. Frecvența ședințelor va fi stabilită împreună cu terapeutul, iar tehnicile de masaj se vor adapta în funcție de cerințele clientului. În urma ședințelor, vei constata mai multă libertate a mișcării, detensionarea musculaturii și o stare interioară de bine care va persista până la următoarea ședință.


    Select language