fbpx

Cu ajutorul masajului facial, beneficiezi de tinerețe fără bătrânețe. Acesta are efecte revoluționare asupra aspectului pielii, asigurând tenului sănătate și vitalitate îndelungată. Fața ta va avea un aspect suplu cu pomeți ridicați, iar pielea va radia de sănătate și luminozitate.

Masajul facial este cu siguranță visul oricărei doamne care vrea să prevină îmbătrânirea tenului. Acesta se regăsește printre cele mai eficiente metode de înfrumusețare la nivel mondial. Încă din cele mai vechi timpuri, reginele se răsfățau constant cu masaje faciale pentru a-și menține chipul tânăr. Astăzi, această procedură este la îndemâna tuturor celor care vor să își prelungească tinerețea tenului.

Procedura de masaj facial constă în mișcări sistematice care stimulează circulația sanguină de la nivelul feței. În acest mod, se previne apariția ridurilor și se menține elasticitatea pielii și a mușchilor. Pielea feței își va păstra fermitatea datorită tehnicilor și loțiunilor pe care terapeuții noștri le aplică pe fața clientei. Împreună, acestea vor acționa asupra ridurilor și depozitelor de grăsime nedorite.

Cu fiecare ședință, se va elimina stratul de celule moarte de la suprafața pielii, eliminând astfel riscul apariției imperfecțiunilor. Un alt beneficiu este reprezentat de efectul de lifting pe care îl conferă după fiecare ședință de masaj. Masajul facial este recomandat după vârsta de 25 de ani pentru a preveni apariția ridurilor, însă poate fi practicat la orice vârstă deoarece indiferent de vârstă, rezultatele nu vor întârzia să apară.

O ședință de numai 15 minute de masaj va revitaliza tonusul mușchilor faciali pe când ședințele constante de masaj facial vor atenua ridurile deja existente. Atât doamnele, cât și domnii se pot bucura de efectele miraculoase ale masajului facial în clinica noastră. Aici, vor găsi maseuri specializați în toate tipurile de masaj de înfrumusețare gata să confere tuturor clienților servicii profesionale cu rezultate vizibile.


    Select language