fbpx

Beneficii

Deoarece stimulează circulația sanguină, masajul este dovedit științific ca fiind un bun promotor al sănătății organismului. Acesta ajută sistemul imunitar prin creșterea numărului de celule albe, reduce nivelul de colesterol din sânge și scade riscul de hipertensiune arterială. Mai mult de atât, masajul constant ajută la eliberarea hormonului de stres cunoscut sub denumirea de cortizol.

Sedentarismul aduce cu sine dureri osoase și musculare ce pot fi înlăturate doar cu ajutorul masajului. La fel se întâmplă și în cazul sportivilor care au nevoie de masaj de recuperare pentru a putea continua să depună efort fizic la performanțe maxime. Masajul tradițional este răspunsul tuturor durerilor corporale.

Pe baza unei examinări amănunțite, se va elabora un plan complet de masaj terapeutic care va corespunde atât nevoilor, cât și cerințelor fiecărui client. Astfel, orice tip de masaj se poate adapta cu ușurință pentru a îmbunătăți starea de sănătate, pentru a vindeca diverse afecțiuni sau pentru menținerea echilibrului dintre viața personală și profesională.

Scapă din stresul cotidian cu propriul tău ritual ce constă într-un masaj de relaxare corporal sau facial. Beneficiile masajului sunt atât de ordin fizic, cât și psihic deoarece vei simți răsfăț deplin în tot corpul. Vei avea parte de o stare de wellbeing de durată și de îmbunătățirea aspectului pielii.

Masajul este recunoscut pentru capacitatea sa de a reîncărca organismul cu energie și de a conferi instant o stare de bine pentru o perioadă îndelungată. Cu doar o sesiune de masaj terapeutic pe săptămână te vei simți pregătit fizic și psihic pentru o săptămână plină de activități cotidiene.

Select language